keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kokonaisen Suomen eli miehittämättömän Suomen suomalaisen mökkitalkkarin kysymyksiä, pohdintaa ja ajattelua kansakunnallisille erilaisille puuhastelijoille ja sätkähuulessa notkuville kaljasiepoille, sekä kämmeneensä nojaajille aluepalautuksista, presidentinvaaleista, ei siis "mustanpuhuvista" ja Nato-jäsenyyden eduista

Mökkitalkkarihinnoittelustamme: Lähtöhinta yleensä 35€/alkava tunti (ei alv) talkkarihommissa
puhelin ja tekstari: 044-3380291
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com

Kokonaisen Suomen eli miehittämättömän Suomen suomalaisen mökkitalkkarin kysymyksiä, pohdintaa ja ajattelua kansakunnallisille erilaisille puuhastelijoille ja sätkähuulessa notkuville kaljasiepoille, sekä kämmeneensä nojaajille aluepalautuksista, presidentinvaaleista, ei siis mustanpuhuvista ;), ja Natojäsenyyden eduista

Miehitetty ja riistetty Kalastajasaarento ja Petsamo liki tyhjillään, Salla-Kuusamon varuskunta sotilashenkilöstöineen liki tyhjä, Laatokan ja Kannaksen Karjala n. 200 eri kansallisuutta jotka eivät varmaan kovin kauniisti ajattele Moskovan hallinnosta.

Sotilas- ja rajahenkilöstö siirtyvät siinä kuin rajatkin. Itsepetosta on väittää etteikö maailman suurin pinta-alaltaan voine tarvittaessa myös ottaa ko. populaa omille alueilleen.

Toisaalta taas mokutuksen määrä viimeisen 20 v aikana tuonut vain ongelmia, nyt saataisiin ihan oikeita tuottojakin maatalous-, metsä-, kaivannais-, maakaasu- ja öljytuloja Barentsinmeren, sekä koillisväylä Aasiaan ulottuvuuden takia.

Joten mikä on isompaa itsepetosta:
1) Uskotaan että konkurssitalouksien tukeminen parantaa kansantalouttamme 
2) Rakentaa esivanhempiemme puolustamaa kokonaista Suomea?

Nato-jäsenyys taas takaisi uskottavan huoltovarmuuden ja mökkitalkkareiden työrauhan Laatokan saaristossa siinä kuin palautettavan Laatokan ja Karjalan mökkilöillä ;)

Mökkitalkkari Seppo Olavi Lehto
Kokonainen Suomi


Pro miehitetyt alueet takaisin, Timo Soini presidentiksi ja Nato-jäsenyys Suomelle


-----------------------


Voitte vapaasti lainata oheista kommenttia Sauli Niinistön kannattajille ensimmäisellä kierroksella: 


Niinistö kieltäytyi ottamasta aluepalautuksia esiin paskoen kuin hieho pellolle kgb-ehdokkaiden tapaan. Soini ainoa joka lupasi tv:ssä asiaa lähestyä.

Tärkeät asiat saavat vähempi huomiota kuin koiranpaska hangessa http://mokkitalkkari-suomi.blogspot.com tarkemmin tuossa ;) 


Lähtöhinta yleensä 35€/alkava tunti (ei alv) talkkarihommissa
puhelin ja tekstari: 044-3380291 
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com

---------------

http://mokkitalkkari-suomi.blogspot.com

--------------------

1 kommentti:

  1. Niinistö kieltäytyi ottamasta aluepalautuksia esiin paskoen kuin hieho pellolle kgb-ehdokkaiden tapaan. Soini ainoa joka lupasi tv:ssä asiaa lähestyä Tärkeät asiat saavat vähempi huomiota kuin koiranpaska hangessa http://mokkitalkkari-suomi.blogspot.com tarkemmin tuossa ;)

    VastaaPoista